İçeriğe geç

Zonguldaklı Alaplı Arası Kaç Kilometre

Zonguldak Alaplı kaç TL?

Zonguldak-Alaplı otobüs yolculuğunun bilet fiyatları 125 TL’den başlıyor. Bu güzergahın ortalama bilet fiyatı 125 TL’dir.

Zonguldak ile Ankara arası kaç?

Zonguldak ile Ankara arasındaki mesafe kaç kilometredir? Zonguldak ile Ankara arasındaki mesafe yaklaşık 271 km’dir. Kamil Koç ile Zonguldak’tan Ankara’ya yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 30 dakika sürecektir.

Zonguldak’ta Bartın arası kaç kilometre?

Zonguldak-Bartın arası yaklaşık 90 kilometre (86.7 mil) olup, karayoluyla bu mesafe ortalama 1.5-2 saat sürmektedir.

Zonguldak Alaplı arası kaç kilometre?

Zonguldak-Alaplı arası mesafe yaklaşık 62 km’dir.

Alaplıda ne yapılır?

Alaplı Seyahatinizin Olmazsa OlmazlarıAKM Sineması Sinema SalonlarıEreğli Müzesi. Özel Müzeler.Cehennemzı Mağarası, Mağaralar ve Oyuklar.Fakıllı Mağarası, Mağaralar ve Oyuklar.Akçakoca Merkez Camii. Dini Yerler.Ceneviz Kalesi Plajı. 116. … Cumayanı Mesire Alanı Parkları.Danaağzı Tabiat ParkıDaha fazla öğe…

Ankara’dan Zonguldak’a uçak var mı?

Türk Hava Yolları’nın gidiş bağlantılı uçuşu Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkıyor ve Zonguldak Havalimanı’na iniyor. Türk Hava Yolları’nın dönüş bağlantılı uçuşu 11 Ekim Cuma günü kalkıyor ve Ankara Esenboğa Havalimanı’na iniyor.

Zonguldak Ankara otobüs bileti kaç TL?

Zonguldak’tan Ankara’ya uygun fiyatlı otobüs seferleri için bilet fiyatları. Otobüs şirketi. Bilet fiyatı. Ortalama seyahat süresi

Ankara’dan Zonguldak’a bilet ne kadar?

Ankara-Zonguldak arası otobüs bileti fiyatları 400.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 400 civarında.

Zonguldak Karabük arası kaç?

Zonguldak ile Karabük arasındaki mesafe yaklaşık 169 km’dir. Kamil Koç ile Zonguldak’tan Karabük’e yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Zonguldak’ta Safranbolu arası kaç kilometre?

Otobüs Zonguldak – Safranbolu Zonguldak ile Safranbolu arası mesafe 160 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 45 dakika sürmektedir.

Amasra Zonguldak arası kaç?

Otobüs Amasra – Zonguldak Amasra ile Zonguldak arası mesafe 108 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Devrek Zonguldak arası kaç kilometre?

Pamukkale Turizm ile Zonguldak-Devrek arası mesafe yaklaşık 55 kilometredir.

Zonguldak Ereğli arası kaç kilometre?

Ereğli ile Zonguldak arası mesafe 54 km olup en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Hakkari Zonguldak arası kaç saat?

Hakkari’den Zonguldak’a uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi1.

Ereğli Alaplı kaç TL?

Alaplı-Ereğli arası toplu taşıma ücreti 45 TL. Ereğli-Alaplı arası kartlı sivil biniş ücreti 45 liraya, kartlı öğrenci taşımacılığı ücreti ise 33 liraya çıkarıldı.

Bartın Zonguldak ücreti ne kadar?

Bartın Zonguldak arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıBartın Zonguldak Bilet fiyatlarıOrtalama seyahat süresiKale Seyahat180 TL1 saat 30 dkMetro Turizm190 TL1 saat 30 dk

Kastamonu Zonguldak kaç TL?

Kastamonu Zonguldak arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıKastamonu Zonguldak Bilet fiyatlarıGünlük otobüs seferi sayısıAli Osman Ulusoy400 TL1Yıldız Diyarbakır400 TL1Tokat Star Travel400 TL2

Zonguldak Bartın kaç para?

Otobüs bileti ara Zonguldak – Bartın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 90 km. Yaklaşık seyahat süresi: 30 dakika. Son satış 23 dakika önce. En ucuz seyahat. 190 TLD. Günlük seyahat sayısı. 1 gezi noktası. 1 satır daha

Kaynak: fizza.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir